ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Γενικοί Όροι

H Ιστοσελίδα www.modamore.gr αποτελεί την ηλεκτρονική παρουσία της εταιρείας με την επωνυμία V QUATTRO FASHION I.K.E., Κεφαλληνίας 6, 16452 Αργυρούπολη, ΑΦΜ: 800624240, Δ.Ο.Υ: Ηλιούπολης.
Ο χρήστης του διαδικτυακού τόπου αναγνωρίζει ότι διάβασε τους παρόντες όρους, συμφωνεί με αυτούς και αναλαμβάνει την υποχρέωση της τήρησης τους.
Υποχρέωση δική μας είναι ο πελάτης να είναι διασφαλισμένος αλλά και πάντα ενημερωμένος. Γι αυτό οφείλει να είναι γνώστης των κάτωθι:

Τρόποι πληρωμής
Οι τιμές στον ιστότοπο μας είναι σε Ευρώ και περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Οι πληρωμές γίνονται μέσω:
• πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners.
• με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass. Επίσης αγορές γίνονται δεκτές και μέσω τραπέζης στον ακόλουθο λογαριασμό:
V QUATTRO FASHION – Alpha Bank | Αριθμός λογαριασμού: 101002320022373 | IBAN: GR1001401010101002320022373 | BIC: CRBAGRAAXXX

Ασφάλεια Συναλλαγών
Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Αποστολή & Παράδοση
Μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας, η υπηρεσία παράδοσης συνήθως χρειάζεται μεταξύ 1-3 εργάσιμες ημερες για παραδόσεις από Δευτέρα έως Παρασκευή για παραγγελίες που λαμβάνονται έως τις 12:00.
Η επιλογη πληρωμης με αντικαταβολη επιβαρυνει το τελικο ποσον της παραγγελιας με € 2,00.
Η επιλογή πληρωμής με Σύστημα πληρωμής καρτών ή με καταβολη στον εταιρικό τραπεζικό λογαριασμό δεν επιβαρύνει το τελικό ποσό της παραγγελίας.

Πολιτική επιστροφών ή αλλαγών
Η V QUATTRO FASHION I.K.E. επιθυμεί οι πελάτες της να είναι απολύτως ικανοποιημένοι από την αγορά τους. Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο δεν συμβεί, το προϊόν μπορεί να επιστραφεί και να αλλαχθεί εντός 15 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης. Το προϊόν θα πρέπει να είναι ανέπαφο, θα πρέπει να συνοδεύεται από τη συσκευασία του και από τα έγγραφα χρέωσης και αποστολής.
Η V QUATTRO FASHION I.K.E. διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την παραλαβή επιστροφής προϊόντων που δεν πληρούν αυτές τις προϋποθέσεις. Για να πραγματοποιήσετε επιστροφή ή αλλαγή, παρακαλώ αποστείλετε e-mail στην διεύθυνση info@modamore.gr, με τα στοιχεία του προϊόντος και της αγοράς δηλώνοντας εάν επιθυμείτε επιστροφή ή αλλαγή του προϊόντος. Εντός 24 ωρών θα σας απαντήσουμε αναφορικά με την ταχυδρομική διεύθυνση επιστροφής. Τα έξοδα επιστροφής καλύπτονται από τον πελάτη.
Ο τρόπος επιστροφής είναι επιλογή του πελάτη πλην όμως η V QUATTRO FASHION I.K.E. διευκρινίζει οτι δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση μη παράδοσης του επιστρεφόμενου προϊόντος. Παρακαλείσθε να επιλέγετε μια εταιρεία που παρέχει κωδικό αποστολής και απόδειξη παραλαβής. Σε περίπτωση που επιλέξετε αλλαγή του προϊόντος θα σας αποστείλουμε το προϊόν με δική μας χρέωση ανάλογα με την χρέωση αποστολής ανά τεμάχιο και την διαθεσιμότητα, σύμφωνα με τους όρους Αποστολής και Παράδοσης. Σε περίπτωση που η αλλαγή που επιθυμείτε δεν είναι εφικτή, θα μας ενημερώσετε εάν προτιμάτε κάποιο άλλο προϊόν ή επιστροφή των χρημάτων σας. Η επιστροφή θα γίνει στην κάρτα που χρησιμοποιήσατε για την αγορά ανάλογα με τις διευκρινίσεις της τράπεζας.
Για παραγγελιες συνολικου ποσου μικροτερου των € 50,00 το κοστος μεταφορας είναι € 3,00.
Για παραγγελιες συνολικου ποσου ανω των € 50,00 η μεταφορα είναι δωρεαν.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (ΕΕ) 2016/679( GDPR)
Η modamore.gr δεν συλλέγει, δεν διατηρεί, δεν αποθηκεύει, δεν διαβιβάζει και γενικότερα δεν επεξεργάζεται δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα. Προκειμένου να διενεργηθεί οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος και να γίνουν παραγγελίες προϊόντων, θα ζητηθεί η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Οποιεσδήποτε πληροφορίες αφορούν τους χρήστες – μέλη της modamore.gr (ακόμα και τυχόν φωτογραφίες), τίθενται από τους ίδιους, ελεύθερα δε αποσύρονται από αυτούς όποια στιγμή τυχόν το θελήσουν και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν αρχείο δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.
Όταν φτάσετε στο στάδιο της παραγγελίας, θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προϊόντα, τον αριθμό του κινητού ή σταθερού σας τηλεφώνου, την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, και στην περίπτωση που επιλέξετε οι πληρωμές σας να γίνονται μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας, τον αριθμό, την ημερομηνία λήξεως της κάρτας καθώς και τον τριψήφιο κωδικό ασφαλείας.

Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στη φόρμα επικοινωνίας στη σελίδα και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού modamore.gr, τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών και απάντησης στα αιτήματα σας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές).

Σε κάθε περίπτωση οι εργαζόμενοι της modamore.gr που έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα είναι συγκεκριμένοι και η πρόσβαση προσώπων χωρίς εξουσιοδότηση στα προσωπικά σας δεδομένα απαγορεύεται. Κάθε εύλογο μέτρο για την ασφάλιση των δεδομένων σας έχει παρθεί. Τα προσωπικά σας στοιχεία σε εξαιρετικά σπάνιες και ειδικές περιπτώσεις δύναται να γνωστοποιούνται και σε συνεργαζόμενες με τη modamore.gr επιχειρήσεις, με σκοπό την ασφάλεια, την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της σχέσης σας μαζί μας, αλλά πάντοτε υπό προϋποθέσεις που εξασφαλίζουν πλήρως ότι τα προσωπικά σας στοιχεία δεν υφίστανται οποιαδήποτε παράνομη επεξεργασία.

Για οποιαδήποτε απορία ή πρόταση ή δήλωση που σχετίζεται με αυτά τα θέματα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας κάνοντας χρήση της ειδικής φόρμας επικοινωνίας, η οποία παρέχεται στον παρακάτω σύνδεσμο: https://modamore.gr/επικοινωνία/

Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή ο χρήστης διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης, αντίρρησης ή οριστικής διαγραφής από την περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων του σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων (GDPR). Οι χρήστες έχουν το δικαίωμα διόρθωσης των προσωπικών τους δεδομένων αν αυτά είναι ανακριβή ή ελλιπή.
Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/χρήστη του διαδικτυακού μας τόπου διέπεται από τους παρόντες Όρους Χρήσεως, τα οριζόμενα στο Ελληνικό Δίκαιο (Ν. 2472/1997, όπως ισχύει και τις διατάξεις κανονιστικού χαρακτήρα) και τις Αποφάσεις, Οδηγίες και Κανονισμούς της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, με σκοπό την υλοποίηση της παραγγελίας του πελάτη και με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν κινηθεί η διαδικασία που ορίζει η νομοθεσία για την άρση του απορρήτου (Ν. 2225/1994) ή τυχόν υποχρεώσεις που απορρέουν από την εθνική εφαρμογή της Οδηγίας 24/2006.

Εφαρμοστέο Δίκαιο και Λοιποί Όροι
Η V QUATTRO FASHION I.K.E. διατηρεί το δικαίωμα να ανανεώνει και να τροποποιεί τους όρους των συναλλαγών, αφού υπάρξει πρότερη ενημέρωση και θα έχουν ισχύ από την ημερομηνία αναρτήσεως τους στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Παράλειψη ασκήσεως οποιουδήποτε δικαιώματος της V QUATTRO FASHION I.K.E. δεν δύναται να ερμηνευθεί ως παραίτηση από αυτό.
Οι παρόντες όροι είναι απολύτως συμβατοί με το ισχύον ευρωπαϊκό και ελληνικό δίκαιο ενώ οι χρήστες αναγνωρίζουν το δικαίωμα της εταιρείας να μεταβάλλει διατάξεις των παρόντων όρων, στο μέτρο που δεν αφορούν δεσμευτικές νομικά υποχρεώσεις του και χωρίς να επηρεάζονται τετελεσμένες καταστάσεις.
Αν για λόγους ανωτέρας βίας (φυσικές καταστροφές, καιρικές συνθήκες, απεργίες κ.τ.λ.) δεν είναι δυνατόν να παραδοθούν τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει, θα σας ενημερώσουμε εγκαίρως τηλεφωνικά ή μέσω e-mail για να διαπιστώσουμε αν πάραυτα θέλετε να σας αποσταλεί η παραγγελία σας. V QUATTRO FASHION I.K.E. δεν φέρει καμία ευθύνη για όποια κατάσταση είναι εκτός δικής της υπαιτιότητας και θα κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών info@modamore.gr