Αποστολή & Παράδοση
Μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας, η υπηρεσία παράδοσης συνήθως χρειάζεται μεταξύ 1-3 εργάσιμες ημερες για παραδόσεις από Δευτέρα έως Παρασκευή για παραγγελίες που λαμβάνονται έως τις 12:00.
Η επιλογη πληρωμης με αντικαταβολη επιβαρυνει το τελικο ποσον της παραγγελιας με € 2,00.
Η επιλογή πληρωμής με Σύστημα πληρωμής καρτών ή με καταβολη στον εταιρικό τραπεζικό λογαριασμό δεν επιβαρύνει το τελικό ποσό της παραγγελίας.

Πολιτική επιστροφών ή αλλαγών
Η V QUATTRO FASHION I.K.E. επιθυμεί οι πελάτες της να είναι απολύτως ικανοποιημένοι από την αγορά τους. Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο δεν συμβεί, το προϊόν μπορεί να επιστραφεί και να αλλαχθεί εντός 15 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης. Το προϊόν θα πρέπει να είναι ανέπαφο, θα πρέπει να συνοδεύεται από τη συσκευασία του και από τα έγγραφα χρέωσης και αποστολής.
Η V QUATTRO FASHION I.K.E. διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την παραλαβή επιστροφής προϊόντων που δεν πληρούν αυτές τις προϋποθέσεις. Για να πραγματοποιήσετε επιστροφή ή αλλαγή, παρακαλώ αποστείλετε e-mail στην διεύθυνση info@modamore.gr, με τα στοιχεία του προϊόντος και της αγοράς δηλώνοντας εάν επιθυμείτε επιστροφή ή αλλαγή του προϊόντος. Εντός 24 ωρών θα σας απαντήσουμε αναφορικά με την ταχυδρομική διεύθυνση επιστροφής. Τα έξοδα επιστροφής καλύπτονται από τον πελάτη.
Ο τρόπος επιστροφής είναι επιλογή του πελάτη πλην όμως η V QUATTRO FASHION I.K.E. διευκρινίζει οτι δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση μη παράδοσης του επιστρεφόμενου προϊόντος. Παρακαλείσθε να επιλέγετε μια εταιρεία που παρέχει κωδικό αποστολής και απόδειξη παραλαβής. Σε περίπτωση που επιλέξετε αλλαγή του προϊόντος θα σας αποστείλουμε το προϊόν με δική μας χρέωση ανάλογα με την χρέωση αποστολής ανά τεμάχιο και την διαθεσιμότητα, σύμφωνα με τους όρους Αποστολής και Παράδοσης. Σε περίπτωση που η αλλαγή που επιθυμείτε δεν είναι εφικτή, θα μας ενημερώσετε εάν προτιμάτε κάποιο άλλο προϊόν ή επιστροφή των χρημάτων σας. Η επιστροφή θα γίνει στην κάρτα που χρησιμοποιήσατε για την αγορά ανάλογα με τις διευκρινίσεις της τράπεζας.
Για παραγγελιες συνολικου ποσου μικροτερου των € 50,00 το κοστος μεταφορας είναι € 3,00.
Για παραγγελιες συνολικου ποσου ανω των € 50,00 η μεταφορα είναι δωρεαν.